Mesaje : 72 Puncte : 95 Reputatie : 1 Data de inscriere : 14/01/2013 Localizare : ????????
Într-un laborator, doctorul îi cere asistentului: - Dă-mi sticla cu diacetilamidonapidol! - E goală, domnule doctor. - La naiba! Iar mi-au băut coniacul!
Mesaje : 72 Puncte : 95 Reputatie : 1 Data de inscriere : 14/01/2013 Localizare : ????????
Cica era Bulă cu doi prieteni şi se tot lăudau care a avut cea mai bătrînă bunică. - Bunica mea a avut 78 de ani cînd a murit. - Slab, bunica mea a avut 94 de ani cînd a murit. Bula: - Şi mai slab, păi bunica mea a fost aşa de bătrînă încît a trebuit să o scoată tata în curte să o împuşte, că nu mai murea nicicum.
Un supărat intră într-un bar: - Care vrea bătaie? Toată lumea terorizată. În sfîrşit, se ridică un tip de 2 m pe 2 m şi mai supărat decît primul şi spune: - Eu! - Ei, atunci du-te după colţ, că de acolo am luat şi eu!
Badea Gheorghe a început să repare acoperişul casei. Partea bună e că a ajuns în vîrful casei. Partea proastă e că a început să alunece. Partea bună e că s-a prins de burlanul casei. Partea proastă e că burlanul s-a rupt. Partea bună e că sub el era o căpiţă de fîn. Partea proastă e că în capiţă era o furcă cu ţepii în sus. Partea bună e că n-a căzut pe furcă. Partea proastă e că nici pe capiţă n-a căzut
- Ţi-am citit lucrarea de control. Foarte bună. dar e identică cu cea a colegului tău de bancă. Ce concluzie să trag de aici? întreabă profesorul. - Că şi a lui e foarte bună.
Doi poliţişti: - Bă, Vasile, ce tremuri aşa, bă, ce ai păţit? - Am stat puţin în frigider. - De ce, bă? - Pai, Şefu', nu ne-aţi zis că poliţaii trebuie să aibă sînge rece?
La secţia de poliţie, vine un bărbat alergînd şi strigînd: - Domnule poliţist, te rog, arestează-mă imediat, închide-mă! - Dar ce s-a întîmplat? - Am tras cu pistolul în nevastă-mea. Patru cartuşe! - Ai omorît-o, nenorocitule? - Nu, din păcate nu am atins-o. De aceea, vă rog, băgaţi-mă într-o celulă, repede!
Cică un OZN a aterizat la olteni şi primarul unui sat îi sfătuieşte pe locuitori ca, în caz că văd un extraterestru, să vorbească clar, răspicat şi nu prea mult. Gheorghe era la coasă… coseşte el ce coseşte şi vede ceva mic, verde, şi cu ochii bulbucaţi în iarbă. Se duce la el şi-i zice: - Eu, Gheorghe, cosaş, cosesc... La care creatura din iarbă zice: - Eu, Ghiţă, pădurar, mă cac!
Un poliţist vine-ntr-o zi acasă cu un televizor ultimul răcnet. - De unde ai televizoru'? întreabă soţia. - L-am cîştigat la un concurs organizat de poliţie. - Ce fel de concurs? - De matematică. - Şi ce v-au dat de făcut? - "Cît fac 5x5?" Iar eu, cu 17, am ieşit pe locul trei.